لوگو گروه طراحی سایت و سئو لاک پشت
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

وردپرس بهتر است یا PHP؟

یکی از چالش‌های پیش روی افرادی که قصد طراحی وب سایت را دارند، این است که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنند یا اینکه به سراغ PHP و فریمورک آن بروند؟ به عبارت بهتر قبل از راه اندازی وب سایت و کسب و کار آنلاین باید بدانید که کدام شیوه برای توسعه سایت شما بهتر است؟ وردپرس یا کدنویسی؟ با ما در این مقاله از لاک پشت همراه شوید تا به شما تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی را بگوییم و به این سوال پاسخ دهیم که بالاخره کدام یک می‌تواند برای توسعه وب سایت شما از دیگری بهتر باشد؟

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی
راهنمای مطالعه

وردپرس چیست؟

در ابتدای کار باید بدانید که WordPress چیست و چه مزیت‌هایی برای طراحی وب‌سایت دارد؟ وردپرس در واقع یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS است که می‌تواند بدون نیاز به کدنویسی، برای طراحی وب سایت استفاده شود و به همین دلیل امروزه نزدیک به 50 درصد از سایت‌های جهان، با این CMS توسعه داده شده‌اند.

این پلتفرم دارای افزونه‌های بی‌شماری است که به شما در مدیریت سایت کمک می‌کنند و کار با آن هم بسیار ساده است. از سوی دیگر افراد زیادی در سرتاسر جهان هستند که هر روزه امکانات جدیدی را برای طراحی سایت وردپرسی ارائه می‌دهند. همین موضوع توانسته تا حد زیادی قابلیت‌ها و انعطاف این سیستم مدیریت محتوا را برای راه اندازی وب سایت بالا ببرد. برای شناخت بیشتر این CMS می‌توانید مقاله وردپرس چیست را در وبلاگ ما مطالعه کنید.

Php چیست؟

Php بر خلاف وردپرس یک CMS آماده نیست که شما بتوانید به راحتی قسمت‌های مختلف آن را با هم ترکیب کرده و یک وب‌سایت بسازید. بلکه یک راه کدنویسی برای طراحی سایت اختصاصی است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید هر امکانات و قابلیت دلخواهی را به وب سایت خود اضافه کنید. امروزه نزدیک به 250 میلیون سایت در جهان از پی اچ پی برای توسعه امکانات خود استفاده می‌کنند.

6 مزیت وردپرس | مقایسه wordpress و PHP

مزیت های وردپرس نسبت به php

برای اینکه بدانیم بین وردپرس یا کدنویسی کدام گزینه را برای طراحی وب سایت خود انتخاب کنیم، باید مزیت‌ها و معایب هریک را به خوبی بشناسیم. اصلی‌ترین مواردی که شما را به سمت استفاده از سیستم مدیریت محتوای WordPress سوق می‌دهد، عبارت هستند از:

1-      هزینه کمتر

اصلی‌ترین تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی در تعرفه و هزینه راه اندازی وب سایت است. WordPress یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که نیازی نیست برای استفاده از آن هیچ پولی بپردازید. به علاوه قالب‌ها و افزونه‌های رایگان زیادی وجود دارند که شما در ابتدای مسیر خود می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. البته برای امکانات پیشرفته‌تر و یا تامین امنیت بیشتر، نیاز به پرداخت هزینه خواهید داشت؛ اما این مورد در مقابل تعرفه طراحی سایت اختصاصی با php بسیار ناچیز است. برای اطلاع از تعرفه طراحی سایت با وردپرس بر روی لینک درج‌شده کلیک کنید.

2-      به روز رسانی مداوم

یکی دیگر از مزیت‌های وردپرس نسبت به php امکان به روز رسانی دائمی و منظم آن است. این موضوع باعث می‌شود که سطح امنیت سایت شما بالا برود. نکته قابل توجه این است که این آپدیت‌ها در WordPress به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرند و هر دو سه سال یک بار، کل سیستم مدیریت محتوا، یک به روز رسانی بزرگ را ارائه می‌دهد که می‌تواند به طور کلی همه باگ‌های موجود را برطرف کند.

3-      امکان نصب بسیار ساده

اگر به دنبال سایتی هستید که مدیریت آن به سادگی امکان‌پذیر باشد و بتوانید بدون داشتن دانش کدنویسی قسمت‌های مختلف آن را تغییر دهید، باید بین وردپرس یا php، گزینه اول را انتخاب کنید. مدیریت سایت با WordPress تنها نیاز به دیدن چند فیلم آموزشی دارد و محیط آن بسیار ساده است.

4-      سئو آسان وردپرس

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی تنها به همین چند مورد خلاصه نمی‌شود و شما می‌توانید رد پای آن را در زمان سئو کردن وب‌سایت هم مشاهده کنید. وردپرس دارای افزونه‌های قدرتمندی مثل یواست سئو و rankmath است که می‌توانند به شما در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو کمک کنند. البته باید بدانید که این سادگی نباید شما را گول بزند و نیاز است که قبل از استفاده از این افزونه‌ها، حتما با مزایا و معایب هریک آشنا شوید. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که مقاله yoast seo، چاقوی دو لبه سئوی وردپرس را در وبلاگ ما مطالعه کنید.

5-      ریسپانسیو بودن سایت وردپرسی

یکی دیگر از مزیت‌های وردپرس نسبت به php برای توسعه وب‌سایت، این است که می‌توانید به سادگی وب‌سایت خودتان را برای گوشی‌های تلفن همراه طراحی کرده و حالت ریسپانسیو بودن را در آن ایجاد کنید. به این ترتیب می‌توانید یک تجربه کاربری خوب را برای کاربران مختلف در موبایل یا دسکتاپ ایجاد کنید.

6-      امکان ساخت سایت‌های مختلف با وردپرس

یکی دیگر از مزیت‌های وردپرس در مقایسه با php این است که می‌توانید انواع سایت‌ها را از فروشگاهی، شرکتی، صنعتی، خبری، گردشگری و کاریابی را راه اندازی کنید. زیرا قالب‌های مختلفی با امکانات متنوع در وردپرس وجود دارند که به شما این امکان را می‌دهند تا بتوانید هر سایتی را که می‌خواهید راه اندازی کنید.

معایب وردپرس در مقایسه با php

حالا که مزیت‌های wordpress را شناختید، برای انتخاب وردپرس یا php باید معایب آن را بشناسید. وردپرس قطعا یک سیستم مدیریت محتوای کامل نیست و ایرادهایی دارد. برای مثال با استفاده از وردپرس دست شما برای توسعه وب سایت چندان باز نیست. زیرا ممکن است افزونه مدنظر شما در میان گزینه‌های موجود وجود نداشته باشد. به همین دلیل در نهایت نیاز به کدنویسی پیدا خواهید کرد و باید از یک متخصص برای این کار کمک بگیرید. اگر می‌خواهید درباره ایرادهای دیگر WordPress بیشتر بدانید، مقاله وردپرس خوبه یا بد را در وبلاگ ما مطالعه کنید.

مزایا و معایب PHP | مقایسه php و وردپرسی با لاک پشت

مزیت‌های php نسبت به وردپرس

برای تصمیم‌گیری بهتر در میان وردپرس یا php باید مزیت‌ها و معایب پی اچ پی را هم بدانید تا بتوانید با دید باز در این مورد تصمیم‌گیری کنید. اصلی‌ترین مزیت‌های پی اچ پی در مقایسه با وردپرس عبارت‌اند از:

1-      امکان طراحی سایت داینامیک

منظور از سایت داینامیک، وب سایتی است که به طور دائمی قابلیت تغییر را داشته باشد و شما بتوانید قسمت‌های مختلف آن را در بازه‌های زمانی مختلف تغییر دهید. برای مثال فرض کنید که نیاز به طراحی سایت فروشگاهی برای یک پارچه فروشی دارید. موجودی پارچه‌های شما به طور دائمی تغییر می‌کنند و نیاز است که به صورت روزانه یا حتی ساعتی، موجودی آن‌ها را تغییر دهید. در این زمینه باید بین وردپرس یا php به سراغ گزینه دوم بروید. زیرا قدرت بیشتری را برای اجرای تغییرات در اختیار شما قرار می‌دهد.

2-      توسعه نسبتا نامحدود

به دلیل اینکه php یک شیوه کدنویسی برای طراحی سایت است، شما می‌توانید هر تغییری را که در نظر دارید بر روی وب‌سایت خودتان پیاده کنید. برای این کار تنها نیاز است که دانش کدنویسی داشته باشید و بتوانید تغییرات مورد نظر خود را در قالب برنامه نویسی پیاده‌سازی نمایید. برای شناخت مزیت‌های بیشتر php می‌توانید مقاله طراحی سایت با لاراول را در وبلاگ ما مطالعه کنید که به عنوان یکی از فریمورک‌های بسیار خوب پی اچ پی شناخته می‌شود.

معایب php در مقایسه با وردپرس

علاوه بر امکاناتی که طراحی سایت با php در اختیار شما قرار می‌دهد، محدودیت‌هایی هم دارد که باعث شده بسیاری از افراد به سراغ وردپرس بروند. اصلی‌ترین ایرادهای پی اچ پی برای طراحی وب‌سایت عبارت‌اند از:

1-      نیاز به زمان زیاد

اصلی‌ترین تفاوت طراحی سایت وردپرس یا کدنویسی در زمان صرف شده برای این کار است. در وردپرس همه چیز به صورت افزونه آماده در دسترس شما قرار دارد و به ندرت نیاز به کدنویسی پیدا می‌کنید. اما در php همه چیز باید در قالب برنامه نویسی اجرا شود و همین موضوع باعث می‌شود که زمان زیادی برای راه اندازی سایت اختصاصی با php نیاز باشد.

2-      دشواری سئو سایت php

یکی دیگر از معایب php برای طراحی سایت این است که بهینه سازی آن در مقایسه با سئو سایت وردپرسی بسیار سخت‌تر است. دیگر خبری از افزونه‌ها در این مورد نیست و شما باید برای رسیدن به رتبه‌های برتر، با کدهای برنامه نویسی سر و کله بزنید. به همین دلیل نیاز دارید که تمامی بخش‌های موجود در افزونه یواست سئو یا دیگر پلاگین های بهینه سازی سایت را به صورت اختصاصی بسازید.

وردپرس را انتخاب کنیم یا PHP؟

بالاخره وردپرس بهتر است یا php؟

حالا که مزیت‌ها و معایب وردپرس یا php را برای طراحی سایت شناختید، می‌خواهیم یک نتیجه‌گیری کلی را از این موضوع ارائه دهیم که بالاخره کدام گزینه برای طراحی سایت شما بهتر است؟ باید بدانید که جواب قطعی برای سوال وردپرس بهتر است یا php وجود ندارد. زیرا اینکه کدام یک برای شما مناسب‌ترین گزینه خواهد بود، به طور مستقیم بستگی به هدف شما و نوع وب‌سایتتان دارد. ما در جدول زیر به طور خلاصه تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی را ارائه داده‌ایم تا شما راحت‌تر بتوانید در این مورد تصمیم‌گیری کنید.

انعطاف‌ پذیریزیاد و سادهزیاد اما دشوار

جنبه مقایسهسیستم مدیریت محتوای وردپرسفریمورک php
نیاز به دانش تخصصیکمخیلی زیاد
زمان طراحی سایتکمزیاد
هزینه طراحی سایتکمزیاد
سئو و بهینه سازی سایتآساندشوار
قابلیت توسعهنسبتا محدودنا محدود
تجربه کاربری سایتخوبخوب
خوبسریع
امنیتخوب (در صورت به روز رسانی مداوم افزونه‌ها)خوب (در صورت کدنویسی اصولی و درست)
آپلود محتوا و مدیریت سایتساده و بدون نیاز به تخصصنیازمند به دانش تخصصی
قابلیت ارتقاخوب (به روز رسانی مداوم افزونه‌ها و امکانات)خوب (در صورت به روز بودن دانش کدنویسی)

لاک پشت در زمینه طراحی و سئو سایت در سراسر ایران به خصوص شهر های تهران و اصفهان فعالیت دارد. برای ثبت سفارش خود به صفحه “طراحی سایت اصفهان گروه لاک پشت” مراجعه فرمایید و از طریق تماس یا تکمیل فرم سفارش سفارش خود را ثبت کنید.

سوالات متداول (FAQ)

برای طراحی سایت فروشگاهی وردپرس بهتر است یا php؟

اگر فروشگاه شما محصولات نسبتا ثابتی دارد که نیاز به تغییر مداوم ندارند یا به طور دائمی به روز نمی‌شوند، استفاده از وردپرس می‌تواند برای شما کم‌هزینه‌تر باشد. اما در مواردی مانند فروشگاه پوشاک، کفش یا پارچه که اجناس جدید در مقدار انبوه اضافه می‌شوند و یا نیاز به تغییر موجود محصولات به صورت ساعتی وجود دارد، توصیه می‌شود که به سراغ طراحی وب‌سایت اختصاصی با php بروید.

آیا امنیت سایت‌های php از وردپرس بیشتر است؟

در زمینه امنیت نمی‌توان گفت که وردپرس بهتر است یا php؟ زیرا هر دوی این ابزارها قدرت خوبی در حفظ امنیت وب سایت دارند. تنها کافی است که راهکارهای افزایش امنیت سایت وردپرسی را بدانید یا اینکه اطلاع داشته باشید که با چه شیوه کدنویسی می‌توان ایمنی اطلاعات را در سایت‌های php حفظ کرد.

چگونه می‌توان از بین وردپرس یا php بهترین گزینه را انتخاب کرد؟

به طور کلی از نگاه اول، وردپرس گزینه بهتری نسبت به php به نظر می‌رسد و برای کسب و کارهای تازه‌کار بسیار مناسب است. اما برای اینکه تصمیم بگیرید وردپرس را انتخاب کنید یا پی اچ پی باید نیازهای کسب و کار خودتان را به خوبی بشناسید. در صورتی که می‌خواهید تجارت خود را توسعه دهید و کسب و کار بزرگی دارید، بهتر است از همان ابتدا php را انتخاب کنید. در این مورد می‌توانید از طریق پر کردن فرم مشاوره طراحی سایت به کارشناسان ما متصل شده و بهترین گزینه را برای خودتان انتخاب کنید.

به این مقاله امتیاز دهید.

4.3/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =