لوگو گروه طراحی سایت و سئو لاک پشت
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

چرا سایت من در گوگل نیست؟ 9 علت نشان ندادن سایت در گوگل

خیلی از مواقع دیده شده که حتی پس از صرف زمان زیاد بر روی یک صفحه یا یک سایت، باز هم در نتایج موتور‌های جستجو دیده نمی‌شود. در این حالت این سوال برای شما پیش می‌آید که چرا سایت من در گوگل نیست؟ این موضوع ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. در این مقاله از لاک پشت می‌خواهیم به بررسی دلایل نشان ندادن سایت در گوگل بپردازیم.

دلیل عدم وجود سایت در گوگل
راهنمای مطالعه

مراحل نمایش سایت در گوگل

قبل از اینکه بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که ” چرا سایت من در گوگل نیست ” باید مطمئن شویم که سایت واقعا در این موتور جستجو وجود ندارد. برای نمایش یک سایت در گوگل باید مراحل زیر پشت سر گذاشته شوند:

  • پیدا کردن یا کشف سایت توسط خزنده‌های گوگل با استفاده از لینک سایت‌های دیگر یا سایت مپ
  • خزیدن یا تجزیه و تحلیل کردن سایت برای اطلاع از موضوع اصلی و زمینه فعالیت
  • ایندکس کردن سایت و قرار گرفتن در لیست جستجو‌های مرتبط

اگر هریک از این مراحل تکمیل نشوند، سایت در گوگل نمایش داده نمی‌شود و نیاز است که خطای ایجادشده توسط یک متخصص سئو بررسی شود. پس از برطرف کردن خطا، مجددا زمانی طول می‌کشد تا خزنده‌های گوگل به سایت شما بیایند و آن را ایندکس کنند.

دلایل نشان ندادن سایت در گوگل

حال که متوجه شدیم یک سایت برای نمایش در گوگل باید چه مراحلی را پشت سر بگذارد، می‌خواهیم به سراغ این سوال برویم که چرا سایت من در گوگل نمایش داده نمی‌شود؟ مهمترین دلایل نشان ندان سایت در گوگل عبارتند از:

9 دلیل نشان ندادن سایت در گوگل

  • نوایندکس بودن سایت

گاهی اوقات طراحان در مراحل اولیه طراحی و تا تکمیل شدن سایت، آن را نوایندکس می‌کنند؛ به این ترتیب حتی اگر ربات‌ها در سایت بخزند، باز هم آن را ایندکس نخواهند کرد. پس در ابتدای کار باید کد‌های سایت را چک کرده و مطمئن شوید که نوایندکس نیست. اگر سایت فروشگاهی دارید و از رنگ مث برای سئو آن استفاده می‌کنید، همه صفحاتی که محصولی در آن‌ها نیست به صورت پیشفرض نوایندکس هستند. بنابراین قبل از اینکه راه‌های دیگر را امتحان کنید، مطمئن شوید که مسیر دسترسی به سایت و صفحه شما باز است.

  • تازه تاسیس بودن سایت

یکی از دلایل نشان ندادن سایت در گوگل این است که به تازگی طراحی شده و هنوز در سه ماهه اول فعالیت خود قرار دارد. معمولا در این مدت با سرچ کردن نام برند‌های خاص و در صورت ایندکس شدن سایت، می‌توانید آن را در نتایج مشاهده کنید. اما در بیشتر موارد حتی بالا آمدن با نام برند هم نیاز به سئو دارد و حدود 3 ماه طول می‌کشد. بنابراین پس از طراحی سایت، حتما باید به سراغ خدمات سئو سایت در اصفهان بروید تا زودتر در گوگل نمایش داده شوید.

  • بهینه نبودن فایل txt

یکی از روش‌های تعیین مسیر دسترسی ربات‌های گوگل به سایت از طریق فایل robot.txt است؛ در صورتی که این فایل به درستی بهینه سازی نشود، ربات‌ها متوجه تغییرات در سایت شما نشده و آن را ایندکس نمی‌کنند. اگر نمی‌دانید که چطور باید متوجه این موضوع شوید، بهتر است سری به سرچ کنسول خود بزنید و پیغام‌هایی را که گوگل برایتان ارسال کرده بررسی نمایید یا با یک متخصص سئو مشورت کنید.

  • نداشتن نقشه سایت، از مهمترین دلایل نشان ندادن سایت در گوگلمعرفی XML Sitemap

یکی از دلایل نشان ندادن سایت در گوگل این است که شما در سرچ کنسول نقشه سایت خود را تعریف نکرده اید؛ به همین دلیل نمی‌تواند متوجه تغییرات اعمال شده بر روی آن شود. افزونه‌های سئو مانند رنگ مث و یواست سئو دارای ابزاری برای تعریف sitemap.xml هستند و این مسیر را برای شما ساده کرده اند. اما اگر از آن‌ها استفاده نمی‌کنید، باید این کار را به یک متخصص بسپارید.

  • انتخاب کلمه‌های کلیدی سخت

ما در مشاوره سئو در اصفهان به کارفرمایان خود می‌گوییم که باید کلمه‌های کلیدی کم رقابتی را انتخاب کنند که نیاز کاربر را برطرف می‌کند. زیرا انتخاب کلمه‌های کلیدی کوتاه و سخت باعث می‌شود که با صرف زمان و هزینه زیاد، نتوانید به رتبه‌های برتر موتور‌های جستجو برسید و مسیر سئو را برایتان بسیار دشوار خواهد کرد. پس اگر پس از گذشت چندین ماه از فعالیتتان هنوز در نتایج نشان داده نشده اید، احتمالا کلمه‌های کلیدی درستی را انتخاب نکرده اید.

  • کم بودن اعتبار دامنه سایت

یکی دیگر از دلایل نشان ندان سایت در گوگل این است که صفحات شما اعتبار کافی ندارند؛ یعنی مدت کمی‌ است از فعالیت سایت گذشته یا اینکه گوگل در فواصل زمانی زیاد برای کراول کردن سایت به آن سر می‌زند.

روش های مختلف سئو خارجیدر این حالت نیاز به استفاده از سئو خارجی دارید؛ یعنی باید با ساخت بک لینک یا انتشار رپورتاژ اعتبار سایت خود را افزایش دهید. برای سفارش تولید محتوای رپورتاژ آگهی بر روی لینک درج شده کلیک کنید.

  • نداشتن محتوای مناسب

اگر هیچ یک از موارد بالا شامل وبسایت شما نمی‌شوند و هنوز پاسخ سوال چرا سایت من در گوگل نیست را پیدا نکرده اید، به سراغ محتوا‌هایتان بروید. امروزه گوگل به جلب رضایت کاربر اهمیت زیادی می‌دهد و نیاز است که شما در محتوا‌های خود به سوالات کاربر پاسخ دهید. اگر یک محتوای بی ارتباط به کلمه کلیدی منتشر کرده یا از تکنیک‌های کلاه سیاه استفاده کنید، توسط گوگل جریمه می‌شوید و سایت شما در نتایج نشان داده نمی‌شود. برای جلوگیری از این موضوع می‌توانید خدمات تولید محتوا در اصفهان را به ما بسپارید و محتوایی یونیک با ارزش سئویی بالا را تولید کنید.

  • عدم استفاده از تگ‌های هدینگ

یکی دیگر از دلایل نشان ندادن سایت در گوگل این است که از تگ‌های هدینگ به درستی استفاده نکرده اید؛ در نتیجه گوگل به درستی متوجه موضوع سایت نمی‌شود و در عین حال، کاربر به دلیل یکنواخت بودن محتوا، خیلی زود صفحه را می‌بندد. در نتیجه گوگل این تشخیص را می‌دهد که سایت شما برای کاربر مفید نیست و رتبه ای را به آن اختصاص نخواهد داد.

  • جریمه شدن توسط موتور‌های جستجو

جریمه شدن توسط موتور‌های جستجو یکی از دلایل بالا نیامدن سایت

اگر قوانین و الگوریتم‌های گوگل را به درستی رعایت نکرده یا به سراغ تکنیک‌های سئو کلاه سیاه بروید، توسط موتور‌های جستجو جریمه شده و در نتایج نشان داده نمی‌شوید. به طور معمول این جریمه‌ها با استفاده از الگوریتم‌های گوگل اتفاق می‌افتند و توسط سرچ کنسول به شما اطلاع داده می‌شوند. اما گاهی اوقات ممکن است نیرو‌های انسانی گوگل به صورت دستی سایت را جریمه کنند که این موضوع نشان می‌دهد شکایتی از شما ثبت شده یا کار اشتباهی را انجام داده اید.

در نهایت باید بگوییم …

دلایل نشان ندادن سایت در گوگل بسیار متنوع هستند؛ اما مهمترین آن‌ها مربوط به عدم رعایت اصول سئو در سایت است. در صورتی که سئو سایت خود را به یک شرکت متخصص نسپارید، زمان و هزینه شما هدر رفته و سایتتان هیچ رتبه ای نخواهد گرفت. در نتیجه باید در انتخاب شرکت سئو دقت کنید و مطمئن شوید که بر اساس اصول سئو کلاه سفید کار شما را پیش می‌برد. در این مقاله به بررسی 9 دلیل پرداختیم که پاسخ سوال چرا سایت من در گوگل نیست را به شما می‌دهند.

سوالات متداول

بهترین راه برای پیدا کردن دلیل نشان ندادن سایت در گوگل چیست؟

بهترین راه برای این کار استفاده از سرچ کنسول است؛ زیرا ربات‌های موتور جستجو از این طریق پیغام‌های خطا را برای شما ارسال می‌کنند و به این ترتیب می‌توانید خیلی زود آن را برطرف کنید.

آیا همه صفحات ایندکس شده در گوگل نمایش داده می‌شوند؟

بله. شما می‌توانید با استفاده از دستور site:domain کلیه صفحات ایندکس شده را مشاهده کنید. همچنین برای یک صفحه خاص امکان بررسی در سرچ کنسول هم وجود دارد.

به این مقاله امتیاز دهید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + دو =