مراحل راه اندازی آنلاین شاپ
از زمانی که ایده راه اندازی کسب و کار خودتان به عنوان یک آنلاین شاپ به ذهنتان میرسد، تا زمانی که بتوانید این ایده را اجرا کنید، باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید. این مراحل در واقع تمام اقداماتی که در این مسیر باید انجام دهید را به صورت کامل در خود جای دادهاند. در این قسمت با ما همراه شوید تا راهنمای کاملی در این باره و شرایط راه اندازی آنلاین شاپ را در اختیار شما قرار دهیم.
انتخاب محصول و زمینه کاری
اولین کاری که برای راه اندازی آنلاین شاپ خود باید انجام دهید، انتخاب بازار هدف است. محصولات مختلف و گوناگونی وجود دارند که شما میتوانید از میان آنها به انتخاب بپردازید. برای اینکه بتوانید انتخاب درستی بکنید که با سود آوری همراه باشد، لازم است به فاکتورهای مختلفی توجه داشته باشید.
توصیه میکنیم به سراغ محصولاتی بروید که در فضای اینترنت میزان تقاضای بالایی داشته و شرایط تولید و عرضه عمده آن برای شما وجود داشته باشد. نسبت به بازار انتخاب شده علاقه داشته باشید؛ در غیر این صورت پس از گذشت مدتی و مواجه شدن با چالشهای موجود در مسیر، بدون شک از آن دست خواهید کشید. برای انتخاب درست بازار هدف باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- میزان رقابت موجود
- سوددهی
- امکان واردات کالا
- تولیدات داخلی
- تخصص موردنیاز
- میزان تقاضا در بازار
- رقبای حال حاضر در میان آنلاین شاپها
انتخاب نام تجاری و طراحی لوگو
بعد از اینکه زمینه فعالیت خود را مشخص کردید، باید یک نام تجاری انتخاب و لوگوی متناسب برای خود طراحی کنید. برای اینکه نام انتخاب شده، اثرگذاری بیشتری داشته باشد و در ذهن مخاطب باقی بماند، توصیه میکنیم آن را متناسب با زمینه فعالیتتان انتخاب کنید. برای سفارش طراحی لوگو در اصفهان با بهترین قیمت، بر روی لینک درج شده کلیک کنید. همچنین برای انتخاب بهترین نام تجاری میتوانید مقاله اصول انتخاب نام برند را مطالعه کنید.
انتخاب فضای مناسب برای فعالیت
بعد از اینکه مراحل قبلی را پشت سر گذاشتید، باید محل فروش محصول خود را نیز انتخاب کنید. شما میتوانید از میان گزینههای مختلف وب سایت، اینستاگرام، تلگرام و اپلیکیشن های داخلی، به انتخاب بپردازید.
اینستاگرام و سایت شخصی این روزها به عنوان محبوبترین گزینهها در این زمینه شناخته میشوند که مخاطبان بسیار زیادی داشته و باعث میشوند راحتتر به هدفی که در نظر دارید، برسید. برای نتیجه گیری بهتر و داشتن مشتریان بیشتر، توصیه میکنیم این دو بستر را به صورت همزمان باهم پیش ببرید.
بهینه سازی وب سایت و پیج اینستاگرام
بعد از راه اندازی سایت و پیج کاری خود، باید برای بهینه سازی آنها اقدامات لازم را انجام دهید. این اقدامات کمک میکنند تا بیشتر توسط مشتریان دیده شده و در دسترس آنها قرار بگیرید. انجام دادن این کار اصول و قواعد مخصوص به خود را دارد؛ از این رو توصیه میکنیم با کمک متخصصان فعال در این حوزه اقدام به بهینه سازی کنید در غیر این صورت ممکن است این کار نتایج معکوسی را برای شما به همراه داشته باشد.
بازاریابی و تبلیغات
اگر از هر کسی بپرسید که چطور آنلاین شاپ بزنم، قطعا به شما تبلیغات و بازاریابی را توصیه میکند. در واقع میتوانیم بگوییم که تبلیغات یک فاکتور جدایی ناپذیر از بیزینس بوده و اصلا نباید نادیده گرفته شود. روشهای مختلفی برای تبلیغات وجود دارند که انتخاب از میان آنها به بودجه و زمینه کاری شما بستگی دارد. شما میتوانید از تبلیغات در پیجهای بزرگتر یا مرتبط استفاده کرده و یا وارد حیطههای بازاریابی پیامکی، بازاریابی ایمیلی و تبلیغات کلیکی شوید.
حمل و نقل و ارسال محصول
بعد از اینکه مشتریان سفارش خود را ثبت کردند، نوبت به ارسال و حمل و نقل سفارشها میرسد. این مرحله اهمت بسیار بالایی در پایداری کسب و کار شما دارد. در صورتی که مشتریان هرگونه تجربه بدی در این مرحله داشته باشند، به هیچ عنوان خرید مجددی از شما نخواهند داشت.
شرکتهای حمل ونقل مختلفی مانند پست ملی ایران، تیپاکس، چاپار و الو پیک در این زمینه خدمات لازم را ارائه میدهند. بعد از تحویل مرسوله برای ارسال، حتما کد رهگیری را در اختیار مشتری قرار دهید تا بتواند از مراحل ارسال آگاه شود. برای کسب موفقیت در این حوزه، مقاله شرایط همکاری شرکت پست با فروشگاه اینترنتی را مطالعه کنید.
برای راه اندازی آنلاین شاپ، سایت بهتر است یا اینستاگرام؟
یکی از مهمترین سوالاتی که در ابتدای مسیر راه اندازی آنلاین شاپ برای شما پیش میآید این است که سایت بهتر است یا اینستاگرام؟ در ادامه تفاوت این دو را برای داشتن فروشگاه اینترنتی بررسی کردهایم.
اینستاگرام
راه اندازی آنلاین شاپ در اینستاگرام برای کسب و کارهای تازه بسیار مناسب است؛ زیرا هزینهای ندارد و در عین حال، روزانه افراد زیادی از آن استفاده میکنند. در صورتی که اینستاگرام را برای فعالیت اصلی خود انتخاب کردهاید، در ابتدا باید یک اکانت ساخته و آن را تبدیل به بیزینس اکانت کنید.
سپس اطلاعات لازم مانند نام کاربری، بایو و لینکها و راههای ارتباطی را در آن قرار دهید. یک عکس پروفایل متناسب با فعالیت خود هم برای پیج انتخاب کنید. بعد از این اقدامات نوبت به مرحله تولید محتوا میرسد که باید از همه کالاها و یا خدمات خود، تصاویر و ویدئوهای باکیفیتی اشتراک گذاری کنید. هایلایتهای متنوعی برای نحوه ثبت سفارش، دستهبندی محصولات، سوالات متداول، رضایت مشتریان و معرفی ویژگیهای محصولات مختلف طراحی کنید.
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
ساخت فروشگاه اینترنتی در پلتفرم گوگل هم میتواند انتخاب بسیار خوبی برای افرادی باشد که تعداد مشتری به صورت حضوری یا آنلاین جلب کردهاند و حالا به فکر توسعه کسب و کار خود هستند. شما میتوانید برای سفارش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان با ما در لاک پشت تماس بگیرید.
در قدم اول طراحی سایت، باید نام دامنه خود را انتخاب کرده و آن را برای فعالیتتان خریداری کنید. بعد از آن، نوبت به طراحی قالب و سایت میرسد که توسط لاک پشت انجام میشوند. مراحل بعدی مربوط به اضافه کردن نام و لوگوی کسب و کار، سفارشی کردن صفحه اصلی، اضافه کردن محصولات و ایجاد درگاه پرداخت هستند که ما در همه مراحل به شما کمک خواهیم کرد.
هزینه راه اندازی آنلاین شاپ
یکی دیگر از فاکتورهایی که پیش از اجرا کردن ایده ذهنی خود باید به آن توجه داشته باشید، هزینه راه اندازی آنلاین شاپ است. پیش از اینکه قدم در این مسیر بگذارید، لازم است هزینههای آتی خود را تا حدی پیش بینی کنید تا بتوانید برنامه ریزیهای مورد نیاز را در این زمینه انجام دهید. زمینه فعالیت و نوع آنلاین شاپ شما از موثرترین عوامل بر روی هزینه خواهند بود. در ادامه هزینه راه اندازی آنلاین شاپ با روشهای مختلف را بررسی کردهایم.
هزینه ساخت آنلاین شاپ با وردپرس
یکی از سادهترین روشهایی که امروزه برای ساخت وب سایتهای فروشگاهی مورد استفاده قرار میگیرد، وردپرس است. نصب و استفاده از این ابزار در این روند برای شما رایگان خواهد بود؛ اما باید هزینههایی را برای خرید دامنه، هاست و برخی امکانات جانبی دیگر پرداخت کنید. در این حالت شما حداقل 6 میلیون تومان برای راه اندازی کسب و کار خود نیاز خواهید داشت. برای اطلاع از قیمت طراحی سایت با وردپرس بر روی لینک درج شده کلیک کنید.
هزینه ساخت آنلاین شاپ اختصاصی
این روش را میتوانیم به عنوان یکی از گرانترین راهکارها در نظر بگیریم که میتوانید انتخاب کنید. اجرای این روش و هزینه نهایی آن تا حد زیادی به امکانات مورد نظر و انتظارات شما از وب سایت نهایی وابسته است. در این حالت شما میتوانید بخشهای مختلف و همه آیتمها را بر اساس سلیقه همچنین سبک فعالیت خود انتخاب کنید تا بیشترین میزان سازگاری را داشته باشد. راه اندازی آنلاین شاپ اختصاصی، تقریبا قدیمی شده و امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
هزینه راه اندازی آنلاین شاپ در اینستاگرام
اگر به دنبال روشی کمهزینه و در عین حال نتیجه بخش هستید، راه اندازی آنلاین شاپ در اینستاگرام میتواند انتخاب خوبی باشد. در مراحل اجرایی نیاز به هزینه پرداخت زیادی نخواهید داشت؛ اما برای دیده شدن باید هزینههای مربوط به تبلیغات را پرداخت کنید. توصیه میکنیم تبلیغات را به صورت اصولی و با استراتژی مخصوص انجام دهید تا نتایج مطلوبتری برای شما به همراه داشته باشند.
در نهایت باید بگوییم …
اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار خودتان هستید، باید اطلاعات خود را درباره شرایط راه اندازی آنلاین شاپ بالا ببرید. شما با کمترین سرمایه هم میتوانید یک پیج اینستاگرام راه اندازی کرده، محصولات خود را نمایش داده و به مرور فعالیتتان را گسترش دهید. اگر برای شما هم سوال شده که چطور آنلاین شاپ بزنیم، مطالب ارائه شده را به صورت کامل مطالعه کنید تا بتوانید کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید. مراحل شروع فعالیت تا ارسال محصولات را به صورت کامل بیان کردیم تا بتوانید از آنها برای درآمدزایی و افزایش میزان سود استفاده کنید. عوامل موثر بر هزینه راه اندازی آنلاین شاپ را نیز معرفی کردیم؛ پس متقاضیان میتوانند با داشتن آگاهی بیشتری این کار را انجام دهند.
سوالات متداول
چگونه برای راه اندازی آنلاین شاپ، طراحی لوگو انجام دهیم؟
در صورتی که خودتان قوه خلاقیت خوبی دارید، میتوانید با کمک هوش مصنوعی این کار را انجام دهید. در غیر این صورت باید با در نظر گرفتن سبک فعالیت و نام تجاری انتخاب شده، از نرمافزارهای موجود و یا شرکتها و افراد فعال در این زمینه کمک بگیرید.
آیا میتوان همزمان در اینستاگرام و گوگل فعالیت کرد؟
بله. شما از این طریق میتوانید بیشتر اعتماد مخاطب را جلب کرده و میزان فروشتان را تا حد زیادی ارتقا دهید.