محتوای کپی شده چیست؟
از نظر گوگل، محتوای کپی یا duplicate content محتوایی است که در وب سایت مختلف نسخههای متعددی از آن وجود دارد. این محتوا ممکن است از روی سایتهای دیگر برداشته شده یا حتی با یکی از محتواهای سایت خودتان همپوشانی داشته باشد. در حالت دوم، این محتواها میتوانند رتبه یکدیگر را در گوگل از بین ببرند و از رشد یکدیگر جلوگیری کنند؛ در نتیجه باید هر دو محتوا را با هم ادغام کنید.
اما در حالت اول، گوگل شما را جریمه خواهد کرد؛ زیرا خودتان محتوای منتشر شده را تولید نکردهاید و قصد دارید از تلاش سایت دیگری، برای رشد خودتان استفاده کنید. این اتفاق میتواند عمداً پیش آمده و یا در بسیاری موارد به طور کاملا اتفاقی رخ دهد. در صورتی که نیاز به محتوای یونیک دارید، برای سفارش تولید محتوا در اصفهان بر روی لینک درج شده کلیک کنید.
مهم ترین معیارهای تشخیص محتوای کپی شده
خیلی از افراد این تصور را دارند که محتوای کپی شده محتوایی است که عینا از یک سایت دیگر برداشته شده و در سایت شما منتشر میشود. اما کپی بودن محتوا، معیارهای مختلفی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
- اگر ترتیب استفاده از هدینگها در محتوای شما دقیقا شبیه سایتهای دیگر باشد، محتوا کپی شده است.
- در صورتی که محتوای شما هیچ ارزشی به مخاطب اضافه نکرده و نسبت به سایتهای دیگر اطلاعات جدیدی به او ندهد، محتوا کپی شده است.
- اگر بخشی از محتوای سایت خود را از جای دیگری بردارید، محتوا کپی شده است.
- در صورتی که محتوای یک صفحه خارجی را تنها با استفاده از گوگل ترنسلیت ترجمه کرده و تغییر کمی در آن ایجاد کنید، محتوای شما کپی شده محسوب میشود.
ما در آژانس ایده لاک پشت أنواع خدمات تولید محتوای متنی را با بالاترین کیفیت و تضمین یونیک بودن به شما ارائه میدهیم. برای اطلاع از قیمت تولید محتوا متنی بر روی لینک درج شده کلیک کنید.
معایب استفاده از محتوای تکراری
حتما از خود میپرسید که چرا تا این اندازه بر تکراری نبودن محتوا تاکید شده و انتشار محتوای تکراری از منظر سئو چقدر بد است؟ در اینجا چند مورد از ضررهای احتمالی انجام این کار که نوعی سرقت ادبی نیز محسوب میشود آورده شده است که عبارتاند از:
اثر منفی بر سئو وب سایت
گوگل با توجه به تنظیمات پیش فرض خود، در برخورد با دو محتوای مشابه، معمولا فقط یک نسخه را نمایش میدهد؛ بنابراین میتوانیم بگوییم که رتبه بندی برای محتوایی که متمایز نیست، دشوارتر از دیگر محتواها است. اگر با سایتهای بزرگ و معتبری در زمینه تولید محتوا رقابت میکنید، با وجود محتوای کپی شده احتمالا مطالب شما در نتایج جستجو رتبه بسیار پایینتری خواهند گرفت و امتیاز وب سایتتان نیز به طور کلی کاهش مییابد.
کاهش اثربخشی لینک ها
اگر مخاطب بتواند محتوای تقریبا یکسانی را در سایتهای مختلف پیدا کند، میتوان گفت که این وبسایتها در حال رقابت با یکدیگر بر سر لینک هستند. ارائه محتوایی ارزشمند و منحصر به فرد در سایت خود، کلید برجسته شدن و کسب لینکهای بیشتر است که یک نویسنده حتما باید آنها را در نظر داشته باشد. بیشتر برندهایی که با لاک پشت کار میکنند، تولید محتوای یونیک را همراه با پکیجهای سئو دریافت خواهند کرد؛ بنابراین اگر میخواهید در موتورهای جستجو رتبه بگیرید، همین الان برای سفارش سئو سایت در اصفهان اقدام کنید.
عدم جلب توجه مخاطبان به سایت شما
وقتی که چندین نسخه از یک محتوا در نتایج جستجو موتورهای مختلف مانند گوگل نمایش داده میشوند، کاربران احتمالا یکی را انتخاب کرده و دیگری را نادیده میگیرند. در حقیقت زمانی که یک محتوا یونیک و برجسته باشد، به احتمال زیاد اکثر افراد بر روی آن کلیک کرده و آن را باز خواهند کرد؛ چرا که میتوانند انتظار چیز جدیدی را داشته باشند.
بدنام شدن برند
هدف هر کسب و کاری از تولید محتوا این است که نشان دهد برند مد نظر به شکلی مرتب ساخته شده و ارزشهای خاصی را دنبال میکند. در نتیجه نیاز است که یک محتوای یونیک و ارزشمند تولید شود که پاسخ سوال کاربر را به طور کامل ارائه میدهد.
ابزارهای تشخیص محتوای کپی
برای تشخیص محتوای کپی شده راههای مختلفی وجود دارد که به کمک آنها میتوانید مطالب تکراری را در وب سایت خود پیدا کنید. با استفاده از این ابزارها میتوانید تشخیص دهید که متن نوشته شده توسط نویسندههای شما چند درصد کپی هستند و با چه سایتهایی مشابهت دارند؟ در زیر تعدادی از این ابزارهای تشخیص محتوای کپی آورده شدهاند که به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
گوگل، بهترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده
اولین مورد از بین ابزارهای تشخیص محتوای کپی، گوگل است که همیشه تلاش میکند برای هر کلمه سرچ شده بهترین نتیجه ممکن را نشان دهد. اما چگونه میتوان از این موتور جستوجو معروف برای تشخیص محتوای کپی شده استفاده کرد؟ برای انجام این کار، شما تنها باید قسمتی از محتوای مدنظرتان را کپی کرده و سپس آن را در پنجره جستوجو سرچ کنید.
در حالت ایدهآل گوگل جستوجویی بدون نتیجه را نمایش خواهد داد؛ اما اگر محتوا از روی متن سایت دیگری تکرار شده باشد، گوگل متن مشخص شده را به صورت پررنگ و بولد شده نمایش میدهد. شما میتوانید این فرایند را با آزمایش چند جمله کوتاه تصادفی متن از صفحه وب خود در Google تکرار کنید تا به نتیجهای قطعی برسید.
ابزار copyscape، نرم افزاری برای تشخیص محتوای کپی شده
بهترین نرم افزار تشخیص کپی بودن متن که میتوانید با آن کار کنید، copyscape نام دارد. این برنامه میتواند در کوتاهترین زمان ممکن محتوایی را که نوشتهاید، در عرض چند ثانیه و به صورت کلمه به کلمه با محتواهای موجود در فضای وب معرفی کند.
در نهایت copyscape، بخشهایی را که محتوای تکراری تشخیص داده شده، برجسته کرده و به شما اطلاع میدهد که چند درصد از محتوای شما با محتوای منتشر شده قبلی مطابقت دارد. خوشبختانه این برنامه به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است؛ با این حال در نسخه پریمیوم کار تشخیص محتوای کپی شده به شکل موثرتری انجام میشود.
copyscape حتی از قابلیت اسکن سطح وب به طور روزانه نیز برخوردار بوده و میتواند در صورت برخورد با متنی مشابه، سریعا با کمک ارسال ایمیل به شما گزارش دهد. از دیگر ویژگیهای نرم افزار copyscape به عنوان یکی از ابزارهای تشخیص محتوای کپی، میتوان به قابلیت آپلود فایلها با فرمتهای مختلف و یا شناسایی سرقتهای ادبی اشاره کرد.
ابزار PlagSpotter
یکی از کاربردیترین ابزارهای تشخیص محتواهای کپی وب سایت، PlagSpotter است که در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شد؛ مخاطبین میتوانند به راحتی تنها با جستوجوی نشانی صفحات در چند ثانیه سرقت ادبی یا کپی بودن محتوا را تشخیص بدهند. توجه داشته باشید که سئو کاران میتوانند با بهرهگیری از خدمات این سایت، میتوانند همکاری آسانی را با تولید کنندگان محتوا داشته باشند و در زمان نوشتن تقویم محتوایی هم عناوینی را انتخاب کنند که کپی نیستند.
ابزار Siteliner، دنیایی از امکانات
وب سایت بعدی که با هدف کنترل و تشخیص محتوای کپی شده طراحی شده است، Siteliner نام دارد. Siteliner یک ابزار عالی است که میتواند به طور ماهانه، یعنی یک بار در ماه، کل سایت شما را برای پیدا کردن محتوای تکراری تحلیل کرده و به شما بگوید کدام عبارت یا متن در کدام صفحه تکراری است.
این سایت همچنین میتواند لینکهای شکسته را بررسی و صفحاتی را که برای موتورهای جستجو برجستهتر هستند، به شما اعلام نماید. از دیگر امکانات Siteliner میتوان به قابلیت ذخیره نتایج جستوجو در فرمت pdf ، مشخص کردن تعداد کلمات متن، نمایش لینکهای داخلی و خارجی هر صفحه و … اشاره کرد.
ابزار Duplichecker، ابزاری آسان برای تشخیص محتوای کپی شده
این ابزار با سرعت هرچه تمامتر اصالت محتوایی را که قصد دارید در سایت خود پست کنید، بررسی میکند و به شما میگوید که آیا محتوای مورد نظر تکراری است یا خیر؟ کاربران ثبت نام شده میتوانند تا ۵۰ جستجو در روز از طریق این ابزار انجام داده و با کمک Duplichecker یک تجربه عالی کسب کنند.
دقت داشته باشید که در نسخه رایگان، در هر بار جستجو تنها 1000 کلمه را میتوانید وارد کنید. در نهایت هم فهرستی از سایتهایی که محتوای شما از روی آنها کپی شده و درصد مشابهت را نشان داده و قسمتهای تکراری را قرمزرنگ میکند. البته نسخه رایگان این ابزار تقریبا 10 درصد از موارد را به شما نشان نمیدهد و نیاز به استفاده از ابزارهای تکمیلی دارد.
سخن پایانی
افرادی که برای به دست آوردن اطلاعات جدید در اینترنت جستوجو میکنند، انتظار دارند که محتوای اصلی و مفیدی در دسترسشان قرار گیرد. به همین خاطر حفظ استاندارد محتواها نقش مهمی در موفقیت وب سایتها دارد و محتوای تکراری به طور قابل توجهی ممکن است نظر بازدید کنندگان شما را منفی میکند. پس تا حد امکان باید از نوشتن محتوای تکراری خودداری و مطالب منحصر به فردی را منتشر کرد. در این مقاله بهترین ابزارهای تشخیص محتوای کپی شده و معیارهای کپی بودن یک محتوا را به شما ارائه دادیم. در صورتی که به دنبال یک محتوای یونیک و باکیفیت هستید، میتوانید برای دریافت خدمات تولید محتوا با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
استفاده از محتوای کپی شده چه نتایجی را به همراه خواهد داشت؟
یکسان بودن محتوای منتشر شده در وب سایتهای مختلف میتواند منجر به فیلتر شدن صفحه و همچنین کاهش رنکینگ کلی سایت شود.
گوگل چگونه محتواهای تکراری را تعیین میکند؟
امروزه الگوریتمهای گوگل برای شناسایی محتوای باکیفیت بسیار به روز شدهاند و میتوانند در زبانهای مختلف این محتواها را تشخیص دهند. گوگل محتوای تمامی صفحات ایندکس شده را در دست دارد و هر محتوای جدیدی که در یک سایت منتشر شود، با این موارد مقایسه خواهد کرد.