لوگو گروه طراحی سایت و سئو لاک پشت
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سوالات متداول سئو (seo) سایت

قطعا در مورد سئو و تاثیرات مثب آن در رشد کسب و کار‌ها آگاه هستید. گروه لاک پشت با سابقه چند ساله خود در زمینه سئو و صحبت با کارفرما‌های متعدد، متوجه شده که در مورد پروژه سئو، سوالاتی در ذهن اکثر کارفرمایان وجود دارد. به همین دلیل سعی کردیم سوالاتی که پاسخ آن‌ها در تصمیم گیری و انتخاب به شما کمک می‌کند و ابهامات موجود در این مورد را برطرف می‌کند را در این صفحه قرار دهیم.

انتخاب شرکت سئو شاید برای همه امری چالش ‌برانگیز باشد. از همین رو ما معیارهای یک شرکت سئو خوب را به شما معرفی می‌کنیم.

از مهم‌ترین ویژگی‌های یک شرکت سئو خوب می‌توان به داشتن تجربه در کسب و کارهای مختلف و داشتن مشتریان فراوان اشاره کرد. همچنین نباید رتبه سایت شرکت در گوگل را ملاک قرار دهید. سئو کار زمان‌گیری است و پیشنهاد می‌کنیم به شرکت‌هایی که وعده کوتاه‌مدت می‌دهند اعتماد نکنید. یک شرکت سئو موفق معمولا به عملکرد رقبای شما آگاه است. این شرکت‌ها می‌دانند که سایر سایت‌ها از چه کلمات کلیدی استفاده می‌کنند. همچنین با شناخت نقاط ضعف‌شان، از تکرار اشتباهات در سایت شما جلوگیری می‌کنند. در حقیقت شرکت‌های موفق از بهترین استراتژی سئو استفاده می‌کنند و نمونه‌کارهای بسیار خوبی دارند.

موتورهای جستجو معمولا از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند تا بتوانند اطلاعات را به شکل حساب شده به کاربران ارائه دهند. کرال کردن (Crawling)، ایندکس کردن (Indexing) و رتبه‌بندی کردن (Ranking) مهم‌ترین مواردی است که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد. این روش‌ها به موتورهای جستجو اجازه می‌دهند محتواهای جدید را پیدا کرده و طبقه‌بندی کند.

اگر بتوانید عملکرد خوبی در امر سئو داشته باشید، می‌توانید در طی 3 الی 6 ماه به صفحه اول گوگل برسید. اما این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد. سطح رقابت در کسب و کار و نحوه استفاده از کلمات کلیدی در این موضوع نقش مهمی دارند. در هر حال بازه ذکر شده قطعی نیست و برخی اوقات این مدت زمان به یک سال هم می‌رسد.

هزینه سئو می‌تواند تحت عوامل مختلف تغییر کند. در واقع تعرفه‌های سئو بسیار متنوع هستند و نمی‌توان درباره قیمت آن‌ها به مبلغ مشخصی اشاره کرد. سئو ساعتی، پروژه‌ای یا براساس کلمات کلیدی را می‌توان برخی از مهم‌ترین روش‌های سئو دانست که هزینه برای هر یک از آن‌ها متفاوت است. علاوه بر این، نحوه سئو و اندازه پروژه نیزتاثیر زیادی در قیمت کار دارد.

پاسخ به این سوال ساده است. بله. زیرا با رعایت سئو شما در بین پیشنهادات اول گوگل قرار می‌گیرید و بیشتر دیده می‌شوید. در نتیجه کاربران بیشتری به سایت شما مراجعه می‌کنند و تعامل‌تان با مشتری نیز بیشتر می‌شود. این موارد تاثیر مستقیم روی فروش شما می‌گذارند.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، سئو به معنای بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو است. سئو با توجه به الگوریتم‌های موتورهای جستجو، سایت شما را بهینه کرده و آن را در پیشنهادات اول جای می‌دهد. سئو به صورت محتوایی یا فنی انجام می‌شود که هر دوی آن‌ها اهمیت قابل توجهی دارند.

می‌توان به این سوال جواب مثبت داد. وردپرس به شکلی طراحی شده که سایت‌های سوار شده بر آن معمولا از نظر فنی به صورت پیش‌فرض بهینه هستند. علاوه بر این، سادگی محیط و کار با وردپرس به افزایش سرعت شما در انجام کارها کمک شایانی می‌کند. این روزها افزونه‌های مختلفی برای وردپرس پیدا می‌شوند که به شما در رعایت سئو در محتوا کمک می‌کنند.

سئوی محتوا به کمک بسیاری از افزونه‌های رایگان قابل انجام است. همچنین می‌توانید از آموزش‌ها رایگان سایت‌های مختلف استفاده کنید تا در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید. رایگان بودن سئو بیشتر در بحث سئوی محتوایی مطرح می‌شود. اما اگر می‌خواهید به بهترین نتیجه دست پیدا کنیم باید کار را به افراد حرفه‌ای بسپارید. از همین رو این اقدام برای شما هزینه‌بر خواهد بود.

برای پاسخ به این سوال باید فاکتورهای مختلفی را مدنظر قرار داد. یکی از مهم‌ترین موارد در این موضوع، حجم پروژه است. قائدتا هرچه یک سایت بزرگتر بوده و مطالب بیشتری داشته باشد، سئو کردن آن نیز زمان بیشتری می‌طلبد. از دیگر موارد می‌توان به هزینه سئو اشاره کرد. اگر می‌خواهید سرعت بالاتری در کار داشته باشید، باید پول بیشتری خرج کنید.

پلاگین یواست، تنها مثل یک ابزار در باز کردن پیچ است و به تنهایی کمکی نمی‌کند. در نتیجه برای به دست آوردن بهترین نتیجه، باید به سایر بخش‌ها نیز توجه کافی داشت. شاید کار کردن با پلاگین‌ها به مذاق‌تان خوش بیاید، اما پس از مدتی متوجه می‌شوید که این افزونه‌ها به تنهایی کاری از پیش نمی‌برند.

خرید بک لینک در سال‌های گذشته محبوبیت زیادی داشت. اما الگوریتم‌ها جدید گوگل شرایط را تغییر داد. اگر شما بک لینک بخرید و پس از مدتی لینک شما از سایت ثانوی حذف شود، گوگل رتبه سایت شما را از روز اول نیز پایین‌تر می‌برد. در نتیجه پیشنهاد ما عدم خرید بک لینک است. به هر حال اگر در این امر اصرار دارید، بهتر است بک لینک‌هایی که محدودیت زمانی دارند، خریداری نکنید.

گوگل با هر بخش از مقالات که از تگ H1 استفاده کرده‌اند، به عنوان یک مقاله جدا برخورد می‌کند. از همین رو می‌توان گفت بهتر است از تگ H1 استفاده بیش از حد نکرد. بسیاری بر این عقیده هستند که استفاده از این تگ بیش از یک بار، روی مقالات تاثیر منفی می‌گذارد.

لینک داخلی صرفا مربوط به مطالب سایت خودتان می‌شود. در حالی که لینک خارجی مخاطب را به صفحه‌ای خارج از سایت شما هدایت می‌کند. در واقع در لینک خارجی با دامنه‌ای کاملا متفاوت روبه‌رو هستید.

خیر. اما دامنه‌ای باید انتخاب شود که قابل برندسازی باشد. داشتن تعداد کاراکتر زیر 9 تا و سخت نبودن آن می‌تواند روی دامنه شما تاثیر مثبت بگذارد. سعی کنید تا جای ممکن از حروف صدادار مانندA ،E ،I ،O  وU استفاده نکنید.

سئو کلاه سیاه برخلاف کلاه سفید، با نقض دستورالعمل‌های موتورهای جستجو کار خود را انجام می‌دهد. در سئو کلاه سیاه معمولا الگوریتم گوگل دستکاری می‌شود تا نتایج زودتر به عمل بنشینند. در واقع با این روش شما زودتر به نتیجه می‌رسید، اما باید بهای آن را با مشکلاتی که در آینده برای‌تان به وجود می‌آید، پرداخت کنید.

تفاوت اصلی سئوی داخلی و خارجی به عملکرد شما در بخش‌های متفاوت مربوط می‌شود. در واقع سئوی داخلی به معنای بهینه‌سازی محتوای سایت، تنظیم بخش‌های مختلف و استفاده از تکنیک‌هایی است که به خود سایت مربوط می‌شوند. در حالی که سئو خارجی یعنی معرفی سایت‌تان در بسترهای دیگر. برای مثال شما می‌توانید در شبکه‌های مجازی برای خود حساب کاربری بسازید و از این راه به جذب مخاطب مشغول شوید یا در سایر سایت‌ها به عنوان مهمان مطلب بنویسید و به مقالات خود لینک دهید. این موارد سئوی خارجی را شکل می‌دهند.

سئو تکنیکال زیر مجموعه سئو داخلی است. در این نوع سئو شما از روش‌های فنی برای بهینه کردن سایت‌تان برای موتورهای جستجو استفاده می‌کند. هدف از این کار نیز آسان کردن فرآیند کراول شدن توسط موتورهای جستجو و افزایش سرعت سایت است.

کسب و کارهایی که محدوده مکانی برای‌شان از اهمیت زیادی برخوردار است، به این روش رو می‌آورند. در واقع این روش یعنی بهینه کردن سایت، برای قرار گرفتن در لیست پیشنهادات اولیه نقشه. مثلا فرض کنید که صاحب یک رستوران هستید و دوست دارید گوگل در لیست پیشنهادات‌اش به سایت شما اشاره کند. شما با کمک سئو محلی می‌توانید به نحوی سایت‌تان را بهینه کنید که اگر کسی در اطراف‌تان حضور، راحت‌تر شما را پیدا کند.

  • الگوریتم پاندا (Panda algorithm)
  • الگوریتم پنگوئن (Penguin algorithm)
  • الگوریتم مرغ مگس‌خوار (hummingbird algorithm)
  • الگوریتم کبوتر (Pigeon algorithm)
  • الگوریتم موبایل گدون (Mobilegeddon)
  • الگوریتم Bert
  • الگوریتم‌های دارویی (Medic)
  • الگوریتم‌های هسته (Core Updates)
  • الگوریتم تازگی محتوا (Freshness Algorithm)
  • الگوریتم رقص (Dance)
  • سندباکس (Sandbox)
  • اولویت با نسخه موبایل (Mobile First Index)
  • الگوریتم رنک برین (RankBrain Algorithm)