لوگو گروه طراحی سایت و سئو لاک پشت
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

الگوریتم EMD چیست و با چه چیزی سر جنگ دارد؟

می‌دانیم که گوگل برای بررسی عملکرد سایت‌های مختلف و رتبه دهی عادلانه به آن‌ها، از الگوریتم‌های مختلفی استفاده می‌کند. یکی از قدرتمندترین الگوریتم‌های گوگل که تاثیر بسیار زیادی در عیار سنجی محتواهای تولید شده دارد، الگوریتم EMD است. این روش به صورت کاملا اصولی با روش‌های سئو کلاه سیاه مبارزه کرده و تلاش می‌کند تا رتبه بندی سایت‌ها کاملا عادلانه باشد. بر اساس این الگوریتم باید همه وب‌ سایت‌هایی که محتوای استاندارد ارائه نمی‌کنند، از دامنه رقابت حذف شوند. اگر می‌خواهید بدانید که الگوریتم EMD چیست و به صورت کامل با اصلی‌ترین نکات آن آشنا شوید، توصیه می‌کنیم در بخش‌های بعدی با آژانس ایده لاک پشت همراه شوید.

الگوریتم EMD چیست و با چه چیزی سر جنگ دارد؟
راهنمای مطالعه

الگوریتم EMD چیست؟

به دلیل تاثیر بسیار زیاد سئو سایت بر روی رتبه بندی صفحات، برخی از افراد به سراغ روش‌های سودجویانه می‌روند تا به نفع خودشان از روش‌های غیراصولی، به بهینه‌ سازی سایت بپردازند. الگوریتم EMD که مخفف شده عبارت Exact Match Domain بوده، به دامنه دقیقا مرتبط اشاره دارد. قبل از سال 2012 که این الگوریتم گوگل ارائه شده و مورد استفاده قرار بگیرد، وب‌ سایت‌های مختلف برای ارتقای رتبه خود، از کلمات کلیدی مرتبط در دامنه استفاده می‌کردند؛ بدون اینکه تولید محتوای باکیفیتی انجام دهند.

از طرف مقابل برای وب‌ سایت‌هایی که همواره در تلاش بودند تا تولید محتوای باکیفیتی انجام دهند، هیچ امتیاز ویژه‌ای در نظر گرفته نمی‌شد. از این رو این الگوریتم با هدف مبارزه با سئو کلاه سیاه راه‌ اندازی شد. در واقع این تکنیک، تمام سایت‌هایی را هدف گرفت که از تاکتیک‌های اسپم برای ارتقا استفاده می‌کردند.

نحوه عملکرد الگوریتم EMD

گوگل تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا بتواند بستری فراهم کند که همه سایت‌ها بتوانند به صورت عادلانه در آن به توسعه و گسترش بپردازند. از این رو الگوریتم‌های مختلفی در این راستا ارائه شده‌اند که یکی از آن‌ها EMD است. این الگوریتم به سراغ سایت‌هایی می‌رود که از کلمات کلیدی برای دامنه خود استفاده کرده و در مقابل هیچ تلاشی برای تولید محتوای باکیفیت نمی‌کنند.

برای مثال دامنه آن‌ها در زمینه موزیک است؛ اما تنها محتواهای کپی شده دیگران یا آهنگ‌های دارای کپی رایت را در سایت خود منتشر می‌کنند. پس اگر شما بتوانید در عین به کار بردن این کلمات کارساز کلیدی، به بهترین نحو ممکن تولید محتوا کنید، خواهید توانست که امتیاز ویژه‌ای از این الگوریتم بگیرید. در صورت نیاز می‌توانید از خدمات تولید محتوا در اصفهان ما استفاده کنید تا خیالتان از بابت کیفیت محتوا راحت باشد.

ارتباط سئو سایت و الگوریتم EMD

بعد از اینکه دانستیم الگوریتم EMD چیست، لازم است تا درباره ارتباط آن با سئو سایت هم اطلاعات لازم را به دست آوریم. هدف اصلی گوگل با ارائه این الگوریتم و آپدیت جدید آن، مربوط به بررسی دقیق محتواهای منتشر شده در صفحات وب‌ سایت‌های مختلف است.

بعد از اینکه این الگوریتم مورد استفاده قرار گرفت، صرفا استفاده از کلمه کلیدی در دامنه سایت به صورت ساده، نمی‌توانست کارآمد باشد. بلکه سایت شما باید به صورت پویا محتواهای مرتبط و باکیفیت تولید کند تا توسط این الگوریتم رتبه بگیرد. این همان کاری است که ما در خدمات سئو سایت در اصفهان برای همه سایت‌ها انجام می‌دهیم. یعنی به طور دائمی محتواهای قدیمی را به‌روز کرده و محتواهای جدید را متناسب با نیاز کسب و کار، تولید می‌کنیم.

دشمنان الگوریتم EMD

گوگل به صورت هوشمندانه الگوریتم‌ها و آپدیت‌های جدید ارائه می‌کند که هر کدامشان کاربردهای منحصر به فردی دارند. اگر شما هم بدون اینکه اطلاعی از دلیل افت رتبه خود داشته باشید، جایگاه خود را از دست داده‌اید، احتمالا توسط الگوریتم EMD جریمه شده‌اید. از جمله اصلی‌ترین دلایلی که باعث می‌شوند این الگوریتم به عنوان دشمن یک سایت شناخته شده و به آن حمله کند، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

سئو سایت ضعیف

تا به حال به فکر ایجاد یک استراتژی خاص برای سایت خود بوده‌اید؟ می‌دانید که داشتن استراتژی مناسب سئو در الگوریتم EMD تا چه حد اهمیت دارد؟ همه سایت‌ها به دنبال روش‌ها و راهکارهایی هستند که بتوانند جذب مخاطب بیشتری داشته باشند. اگر از سئو مناسبی برای گسترش فعالیت خود استفاده نکنید، احتمال دارد که به عنوان هدف این الگوریتم شناخته شوید. پس همین الان برای سفارش سئو سایت خود و همکاری با یک تیم حرفه‌ای دست به کار شوید.

تولید محتوای بد

این الگوریتم جدید گوگل تا حد زیادی به صورت متمرکز بر روی محتوای تولید شده فعالیت می‌کند. گوگل تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا بتواند بهترین محتوای ممکن را به کاربران خود ارائه دهد. از این رو شما باید بتوانید شایستگی محتوای خود را به این آپدیت ثابت کنید. اگر نتوانید چنین محتوایی تولید کنید، گوگل بدون اینکه توجهی به دامنه شما داشته باشد، رتبه سایت را پایین خواهد آورد.

تکرار بی رویه کلمه کلیدی

به صورت کلی، استفاده بی‌رویه و زیاد از کلمات کلیدی، به هیچ عنوان از نظر گوگل پسندیده نیست. این قابلیت گوگل به صورت کاملا جدی با این کار مقابله می‌کند. از این رو اگر الگوریتم EMD متوجه این کار از جانب شما شود، رتبه سایت شما را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داد. در برخی از موارد دیده شده سایت به صورت کلی از ایندکس حذف شود.

چگونگی رتبه گرفتن در الگوریتم EMD

همان طور که با نکات الگوریتم EMD در قسمت‌های قبلی آشنا شدیم، تولید محتوا در این زمینه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بر این اساس معمولا نکات و توصیه‌های ویژه‌ای ارائه می‌شوند که بر اساس آن‌ها بتوانید تولید محتوای اصولی و باکیفیتی را ارائه دهید. از جمله این موارد می‌توانیم به نکات زیر اشاره کنیم.

  • تولید محتوا به صورت یونیک و غیرکپی
  • ارائه محتواهای اصلی و کاربردی برای خوانندگان
  • ویرایش مطالب قبل از انتشار آن‌ها
  • لینک دادن به منابع مفید و کاربردی

سخن پایانی

فعالیت در فضای گوگل و ارتقای رتبه وب‌ سایت خود، نیاز به یک استراتژی مناسب دارد. گوگل الگوریتم‌های مختلفی را در این راستا به کار گرفته که هم‌راستایی با آن‌ها می‌تواند تا حد زیادی چالش‌ برانگیز باشد. در بخش‌های قبلی دانستیم که الگوریتم EMD چیست و با چه هدفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دشمنان اصلی این الگوریتم را نیز معرفی کردیم تا شما بتوانید عملکرد بهینه‌ای داشته باشید. همچنین با تاثیر این الگوریتم بر روی سئو سایت و عملکرد آن‌ هم آشنا شدیم تا شما درگیر افت رتبه نشوید.

سوالات متداول

الگوریتم EMD چه سایت‌هایی را مورد هدف قرار می‌دهد؟

معمولا سایت‌هایی که از استراتژی سئوی خوبی نداشته، تولید محتوای غیراصولی انجام می‌دهند و یا از تکرار بی‌رویه کلمات کلیدی استفاده می‌کنند، اصلی‌ترین هدف‌های این الگوریتم محسوب می‌شوند.

بر اساس الگوریتم EMD چگونه باید تولید محتوا کنیم؟

بر اساس این الگوریتم شما باید تولید محتوای یونیک و غیر کپی، ارائه مطالب کاربردی، لینک دادن به منابع مفید و همچنین ویرایش محتواها قبل از انتشار آن‌ها بپردازید.

به این مقاله امتیاز دهید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =